Vi på Spikudden

Företaget ägs och drivs av Marlene och Lennart Tagesson. Efter en om- och tillbyggnad nyöppnade vi på midsommardagen 2017 vår fina butik och servering med en fantastisk utsikt över inloppet till Spiken.

I vår fisk- och delikatessbutik finner du nyrökt fisk och egentillverkade produkter som sillar, patéer, såser, röror, och  Vänerkräftor. Vi säljer också Vänerlöjrom, fiskad och beredd av lokala fiskare i Spiken. I vår servering har vi en varierande meny som passar de flesta.

Vår ambition är att utveckla fiskenäringen och turismen i Spiken och på Kållandsö året runt. Vi deltager i Spikens påsk- och julmarknader, Kållandsö Skärgårdsfest, och Löjrommens dag. Vi kommer att vara en del i de löjromspaket som erbjuds via Destinationsbolaget och vi arbetar aktivt med att försöka finna fler möjligheter att lyfta fram de resurser och naturtillgångar som finns runt Spiken och Kållandsö i samverkan med lokala producenter.

Vår servering rymmer upp till 50 gäster och vi kan ta emot bokningar året runt. Vi erbjuder också catering.

Kontaktuppgifter

Spikens Fiskehamn
531 99 Lidköping


Marlene mobil 0709-205 506
Lennart mobil 0709-205 250

info@spikudden.com

Vi finns även på Facebook och Instagram

Hitta till Spikudden

Spikens fiskeläge ligger på Kållandsö, 25 km från Lidköping. Följ skyltning mot Läckö slott.

Ett par km innan slottet svänger du vänster mot Spiken. När du kommer ner till fiskehamnen finns parkering både till höger och vänster.

Spikudden ligger längst ut av alla bodar i Spikens fiskehamn, mitt emot sjöräddningsbåten.