Viskväll på Spikudden 17 augusti

med Inga kommentarer

Lördagen den 17:e augusti gästas Spikudden av fyra strålande visartister. Med härkomst från helt olika delar av landet möttes de alla fyra på Nordiska Visskolan och återförenas nu i en gemensam konsert. Artisterna kommer att bjuda på allt ifrån eget spännande material till personliga tolkningar av somriga visklassiker. Fri entré. Välkomna!

Passa även på att njuta av god mat och dryck!
För att säkra din plats, boka gärna bord på: 0510-106 25

Johannes Antreski:
Skånes stolthet! Publikkontakt och spontanitet är i fokus när Johannes står på scen. Med en stor musikalisk bredd framför han sina sånger som är allt ifrån bisarra till innerligt kärleksfulla (och ibland båda samtidigt).

Sixten Ernerot:
Sagoberättaren från Stockholm! Oavsett om visan handlar om en militärövning i Luleå eller ett besök hos ungdomsmottagningen ligger alltid berättandet i fokus. Inte sällan är det humoristisk, inte sällan är det träffsäkert!

Nils Hassling-Ofrell:
Jazzpojken från Götet! Med sitt läckra gitarrspel och en röst som en vårvind ger Nils vis-jazzen ett ansikte utåt. Det är ofta melodiskt och medryckande och texterna romantiska som rosor!

Erik Christensen:
Lidköpings finest! På sitt ganska vardagsrealistiska sätt skriver Erik visor som han framför ärligt och opolerat. Sångerna för tankarna till allt ifrån folkmusik till enkla popmelodier.